top of page

Grupo

Público·17 miembros

Hotel Transylvania Dublat In Romana 13


Hotel Transylvania (2012) Dublat în Română Partea 13
Hotel Transylvania este un film de animație și comedie din 2012, regizat de Genndy Tartakovsky și produs de Sony Pictures Animation. Filmul îi are în rolurile principale pe Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James, Fran Drescher, Steve Buscemi, Molly Shannon, David Spade și CeeLo Green. Filmul spune povestea lui Dracula, proprietarul unui hotel de lux pentru monștri, care încearcă să își protejeze fiica adolescentă, Mavis, de a se îndrăgosti de un om.


DOWNLOAD: https://t.co/jeh66hvlq1


Partea 13 a filmului este disponibilă pe YouTube, cu dublaj în limba română. În această parte, Dracula își dă seama că Jonathan este om și încearcă să îl alunge din hotel. Însă Jonathan reușește să se împrietenească cu ceilalți monștri și să le arate cum să se distreze. Mavis este impresionată de Jonathan și începe să simtă ceva pentru el. Dracula este nevoit să recurgă la diverse trucuri pentru a îi despărți.


Puteți viziona partea 13 a filmului Hotel Transylvania dublat în română la următorul link: [Hotel Transylvania (2012) Dublat în Română Partea 13].
Acerca de

¡Bienvenido al grupo! Puedes conectarte con otros miembros, ...
bottom of page